Conferința Națională de Medicina Călătoriei ediția VII

21-23 septembrie 2023, “Călătorim printre provocări”, pentru a VII-a oară, împreună cu Societatea de Medicină de Voiaj, coordonator științific Prof. univ. dr. Adriana Hristea!

Webinarul se va desfășura pe Zoom și este creditat cu 16 EMC medici, 24 EFC farmaciști, 16 EMC membrii OBBCSSR, 10 EMC asistenti medicali. 

Teme discutate:

  • Cine, unde, cum, când, în ce condiții ne poate consilia înainte de călătorie și la întoarcere.
  • Călătoria poate fi în România, în Europa, în lumea largă. Putem pleca noi sau putem avea musafiri sau persoane din alte țări care au ales să locuiască cu noi.
  • Schimbările climatice și mai ales încălzirea globală care afectează fiecare aspect al vieții.
  • Boli care au legatură cu țânțari (malaria, West Nile, etc), rozătoare (hantavirus), apa (holera, Legionella), aer, sol, căpușele,
  • Igiena, vaccinarea, gestionarea sănătății mintale.

Înscrierea la eveniment accesând linkul: https://houston.ro/inscriere-medicina-de-calatorie/.

Taxa de participare cu discount 100 lei pana in 31 august, ulterior 200 lei pentru medici, farmacisti si membrii OBBCSSR si 60 lei pentru asistenti, de la 1 septembrie 80 lei si se poate achita online aici: https://houston.ro/taxe-medicina-de-calatorie/

Pentru suport logistic puteți apela la Costina Turlea, costina.turlea@houston.ro , 0735.181.618 și la Luiza Grosu, luiza.grosu@houston.ro, 0733.076.387 – managerul acestui proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *