Noua bibliografie pentru asistenți medicali

OAMGMAMR pune la dispoziția asistenților medicali și moașelor, gratuit, în format electronic pe website-ul www.oamr.ro, lucrarea “Tratat de îngrijiri medicale pentru asistenți medicali generaliști”.

Versiunea tipărită a Tratatului poate fi achiziționată direct de la Editura Universitară “Carol Davila” (preț de referință: 485 lei/set).

Găsiți link-ul către editură și pentru a comanda cărțile în format tipărit aici:  https://editura.umfcd.ro/tratat-de-ingrijiri-medicale-pentru-asistenti-medicali-generalisti-volumul-1/ 

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România confirmă, încă o dată, angajamentul de a facilita și sprijini procesul de instruire și pregătire profesională al asistenților medicali și moașelor.

Cele trei volume care alcătuiesc tratatul reprezintă un suport esențial pentru atingerea celor mai înalte standarde de pregătire profesională în domeniu, constituindu-se într-o lucrare de referință atât pentru asistenții medicali generaliști, cât și pentru cadrele didactice.

Tratatul abordează teme întâlnite în activitatea curentă a oricărui asistent medical: nursing general, nursing în medicină internă și specialitățile înrudite, nursing în urgențe medico-chirurgicale și ATI, nursing în neuro-psihiatrie, nursing în obstetrică-ginecologie, puericultură, pediatrie și nursing specific, epidemiologie și nursing în boli infecțioase, gerontologie, geriatrie și nursing specific, oncologie și nursing specific, îngrijiri paliative, nursing comunitar și îngrijirea persoanelor cu dizabilități și calitatea îngrijirilor și siguranța pacientului.

Coordonator: Șef Lucrări Dr. Crin Marcean, Director al Şcolii Sanitare Postliceale Fundeni.

Această lucrare este publicată cu sprijinul Editurii Universitare „Carol Davila”.

Puteți descărca cele 3 volume de mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *